По време на панел на PAX East, Square Enix направи няколко интересни анонса за бъдещето на Final Fantasy XV и ако сте фенове на играта, по-добре седнете, защото има много неща, които заслужават внимание.

Най-важно е сингъл съдържанието, което идва под формата на четири епизода. Първият се нарича Episode I: Ardyn, следван от Episode Side Story: Aranea, Episode II: Lunafreya и Episode III: Noctis. Всички те ще излязат през 2019 г.

Тази пролет ще видим и официална поддръжка на модове за играта. Костюмите, създадени за РС порта, показват какво ще може да творите. Модовете ще са достъпни през Steam Workshop, така че ви трябва тази версия. През есента ще видим и редактор на нива, с който да създавате нови куестове, дънджъни, превозни средства и дори мини-игри.

Бъдещ ъпдейт ще добави възможността да създадете собствен аватар и да го използвате, заменяйки главния герой в кампанията. Освен това, ако сте онлайн, ще може да виждате аватарите и на други играчи.

Любопитна е функцията на скритото съкровище – всеки ден геймърите ще получават по един сандък, който да скрият някъде в света на играта. Колкото време минава без съкровището да бъде открито, толкова повече ще се увеличи стойността му.

Накрая, ще видим и някаква форма на кросоувър между Final Fantasy XV и новата Shadow of the Tomb Raider, но подробностите се пазят в тайна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за