Fist of the North Star идва в Европа през лятото

0
22

Fist of the North Star е приключенски екшън във версия за РС, както и за конзолата Xbox 360. Тя е римейк на едноименната аркадна игра, излязла за пръв през последните години на миналия век. Сега гейм заглавието ще се появи с модернизирана графика в манга стил и подобрен интерфейс. В нея ще бъде запазена основната сюжетна линия, главните герои и основния замисъл, разбира се. Голяма част от героите първоначално няма да бъдат в наличност за геймърите, те ще трябва да бъдат отключвани с приключването на отделни мисии.

Fist of the North Star ви въвлича в един манга постапокалиптичен свят, където оцелелите от хвърлените по целия свят атомни бомби, ще се прегрупират в нови класи, общества и племена, за да се борят за своето оцеляване, т.е. за подслон и храна. Играта е стратегическа, като в същото време вие ще станете част и от мащабни битки насред обширни среди.

Сюжетната линия на Fist of the North Star се върти около героя Kenshiro – наследникът на Hokuto Shinken – вековен идол и предводител на обикновените хора, които търсят ново начало сред останките на планетата. Вашият герой ще има няколко основни задачи – да възвърне мира и спокойствието на земята, да открие любимата си Yuria, както и да се справи с враговете си, които ще го дебнат навсякъде.

Fist of the North Star е стратегическо заглавие с много екшън, напрегната атмосфера и интригуваща сюжетна линия. Тя е вече достъпна на територията на Япония. Нейни официални разпространители са KOEI Entertainmen. Преди няколко месеца те съобщиха пред пресата и аудиторията, че възнамеряват да пуснат Fist of the North Star и на гейм сцената в Европа. Вече стана ясно и кога точно да я очакваме тук. Fist of the North Star ще се появи през лятото на 2010 година. Информация за официална дата на дебюта на играта обаче все още не е оповестена. Очаква се това да стане съвсем скоро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари