FlatOut 4: Total Insanity излиза през март за конзоли

0
21

Pqube и BigBen Interactive съобщиха, че анонсираната през миналото лято FlatOut 4: Total Insanity е готова да излезе. Това ще се случи през март.

Двете компании обещават, че новият FlatOut ще комбинира така обичаните стари и познати елементи на сериите с подобрения, които се правят, за да издигнат играта на ниво с останалите заглавия, излизащи за това конзолно поколение. „FlatOut 4: Total Insanity е завръщане към разрушителните, напомпващи ви с адреналин корени. Представяща спираща дъха скорост и диви неконтролеруеми писти, FlatOut 4 обещава интензивно и нанасящи смърт и разрушение, включващо коли за състезания, тунинговани чудовища, камиони и дори турбо задвижван ван за сладолед!“, гласи официалния анонс на компанията. Ето и някои от характеристиките, които ще се включват тук:

27 подлежащи на пълна промяна возила, както познати от миналите игри, така и нови попълнения в гаража. 20 писти, в които се включват стандартни писти, такива за време, арени и агресивни щурмови нива и още много, напълно разрушяеми среди, легендарната Stunt Mode: смесица от шест нови каскади и шест преработени класически номера, в които шофьорът хвърчи през предното стъкло. Arena Mode: режим, който включва три различни стила на игра – Death Match, Capture the Flag, Survivor, нов Assault Mode режим, онлайн режим за до осем играещи, както и възможността за локална игра с вашите приятели.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари