Football Manager 2020 излиза следващия месец

0
91

Когато говорим за футболни видеоигри, FIFA-та си е институция, но както се казва разговорно, Football Manager си е „друга бира“. Миналогодишното издание на играта, FM2019 беше изключителен успех за Sports Interactive. Играта се оказа най-бързо продаващата се, най-много продаваната и най-много играна игра в сериите. Девет месеца след нейната поява десетки хиляди продължават да я играят всекидневно.

А сега, SI възнамеряват да използват основите на този успех, за да представят нещо още по-добро, вкарвайки ви в ролята на истински футболен треньор и ръководител в един от 2500-те отбора от някое от първенствата от 50-те страни, които влизат във FM2020. Тази седмица беше обявена и премиерната дата на играта, до която остава малко повече от месец. И освен, че излиза за вече познати платформи, като Windows/macOS, iOS, Android и Nintendo Switch, тази година Football Manager ще направи своя дебют и за съвсем нова платформа, като Stadia, системата за клауд гейминг на Google, която дебютира в края на настоящата година.

Така, FM2020, Football Manager 2020 Touch (Steam, iOS и Android) и Football Manager 2020 Mobile (iOS и Android) излизат на 19-ти следващия месец, а Football Manager 2020 Touch за Nintendo Switch ще излезе малко по-късно.

„Това е свят, който възнаграждава планирането и знанието, но за разлика от други игри, тук няма предварително написан край или сценарий, който да бъде следван – единствено безкрайни възможности. Всеки клуб има своя собствена история, която да разкаже и зависи единствено от вас да я разкажете. Казват, че футболът е игра на мечти. Е, мениджърите са специална порода мечтатели“, гласи част от анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за