Epic Games продължават да радват всички геймъри със страхотните си безплатни оферти. Този път става дума за футболен сим и хакерско приключение.

Когато в края на 2020, Epic Games разкриха появата на своя магазин, те заявиха ясно амбицията си да получат сериозен пай от пазара на дигитална дистрибуция на PC игри, конкурирайки се с големия лидер тук, Valve. Това беше подкрепено с конкретни решения за геймърите – безплатни игри, за разработчиците – далеч по-голяма отстъпка за това, че предлагат техните продукти в платформата и ако използват Unreal Engine – допълнителни отстъпки и техническа помощ. Никак не е случайно и това, че само за година, магазина почна да чупи рекорди за потребителската си база, натрупа сериозна печалба и започна да привлича все повече привърженици. За обикновения геймър, предложението за безплатни игри беше особено вкусна оферта, която даже беше увеличена двойно с времето и вместо по две безплатни заглавия всеки месец, те станаха четири. Тази седмица те ще привлекат всеки нереализирал се футболен треньор и кандидат-хакер с предложението да свалите безплатно и запазите в колекцията си с игри Football Manager 2020 и Watch Dogs 2.

През годините, Sports Interactive успя да позиционира Football Manager като ултимативния футболен симулатор, предлагащ една цяла вселена, в която да изгубите не часове и месеци, а години в игра и да сбъднете вашата голяма футболна мечта (в интерес на истината, имаме примери точно за това). Никога не съм разбирал делението на лагери между феновете на FIFA и FM, които са абсолютно взаимно допълващи се и са доказателство за валидността на максимата, че футболът е най-великата игра. Макар и очакванията към Football Manager 2020 да бяха, че ще е просто „DLC на FM2019“, то играта си е нещо самостоятелно и открояващо се, като Sun я нарекоха в ревюто си при нейното излизане, „може би най-доброто издание от сериите от години насам“, докато Game Revolution допълват, че тя може и да не е „революция“ в сериите, но със сигурност е „еволюция“, като това може да се види с нови характеристики, като Club Vision и Development Center, мач-енджинът, потребителския интерфейс, дребни оптимизации по всички фронтове, като преговорните процеси и работата по школата.

„Football Manager 2020 не е радикално различен от FM19. Ако сте се надявали на някакво огромно преобразяване в сравнение с миналата година, ще останете разочарован.FM20 е нещо повече от DLC пакет за FM 19. Той е по-имерсивен и забавен, благодарение на набор от нови по-големи и по-малки промени. Със сигурност има области за развитие, по които SI са можели да поработят. Тези неща ще дойдат с времето и бъдещите обновления. Но във вида, в който е, Football Manager 2020 представлява солидно попълнение в сериите. Той не е визионерски, но е свеж подход и промените са достатъчно, за да си струват времето, което ще му отделите“, пише Том Пауър от Game Revolution в края на ревюто си за играта.

И побързайте, безплатните оферти за Football Manager 2020, Watch Dogs 2, както и до инди-заглавието Stick It to the Man, важат до 24-ти.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари