For Honor с 15 милиона играещи по цял свят

0
175

Бойните редици се готвят за най-голямата промяна в играта от излизането ѝ насам.

След броени дни – на 16-ти – излиза Marching Fire – най-голямото обновление за For Honor. С него идва пълно графично преобразяване на играта и много нови неща, като четирима нови героя от фракцията на Ву Лин, нов аркаден режим, предлагащ на практика неограничено PvE съдържание, както и 4v4 Breach режим.

Съвсем логично е да очакваме, че в дните и седмиците след излизането на Marching Fire да има скок в потребителската база на играта. А колко е тя днес? 15 000 000! Това обявиха в публикация в блога си Ubisoft.

„Воините се бият редом един до друг и това е онагледено от постоянно растящата общност на For Honor по цял свят. През последната година работихме неуморно, за да направим нужното за нашите играещи, изграждайки и разширявайки света на For Honor“, споделя в специално изявление Стефан Карден, старши продуцент в Ubisoft Montreal. От името на целия екип, искаме да благодарим на 15-те милиона бойци, които нарамиха оръжия и се присъединиха към бойното поле. За нас е огромна чест, че достигнахме това постижение и ще продължим да подкрепяме For Honor, така че още повече хора да се радват на това, което сме съградили дотук“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за