Forged of Blood излиза в началото на август

0
135

Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за дата на излизане първи август в Steam, а с това и изцяло ново видео, в което може да видите доста от геймплея на заглавието. Ако това е вашият тип игри, то със сигурност Forged of Blood пък е точно вашата игра.

Горното видео ни представя достатъчно от комбат механиките, стратегическите елементи, богатите възможности за къстъмизация, менютата и стратегическата карта на играта.

Forged of Blood ще ви въведе в едно кръвожадно приключение, в което трябва да си завърнете отдавна изгубена империя. Играта ще включва девет типа оръжия, като всяко от тях ще притежава свои собствени възможности за подобрения, шест основни разклонения за способностите на героя ви, система, която ще ви позволи да си създавате свои собствени заклинания от набор от възможности и безкласово изграждане на вашия герой, което ще ви даде на разположение достатъчно свобода, вместо да ви ограничава в предварително зададени архетипи, обобщават GameWatcher.

„Игра на трудни избори и още по-решителни последствия, Forged of Blood ще предизвика играещите да вземат решения на всяко едно ниво от играта. На бойното поле, формата на героя, ефикасността на избраните ходове и позиционирането ще бъдат ключови за вашия успех. А извън него, вашите избори на картата на света ще определят съдбата на вашето кралство и бъдещето на народа ви“, гласи част от анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за