Forsaken World – анонс на допълнението Cavalier Bloodbath

0
13

Безплатната ролева игра Forsaken World неотдавна получи допълнение, наречено Chains of Kluer. Мина се кратко време и разработчиците вече са готови да споделят какво ни очаква в следващото разширение. То се нарича Cavalier Bloodbath и ще добави маса новости. Любителите на PvE получават нови куестове, подземия и съответното повишаване на нивата, които могат да достигнат героите. Феновете на PvP могат да се млатят със себеподобни и случайни играчи в специалните нови арени.

Друга интересна новост е възможността да се пренесат уменията от едно животно на друго. Ако нещо разлюбите питомеца си, няма нужда да тренирате отново новата гадина. Системата за крафтинг се допълва с професията на ювелира(Христо Йовов – Ювелира доволно протрива ръце зад кадър).

Той (става дума за ювелира, а не за Ювелира) ще може да прави нови аксесоари и други ценни предмети. Ще бъде добавена система за закрила на новите играчи. Но най-важното нововъведение са сватбите – може да скрепите любовта си в официален брак. И това не е пълния списък с новостите – скоро ще бъдат публикувани нови детайли.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за