Battle Royale лудницата продължава да е най-популярната видеоигра в света.

По време на изслушването на редовния доклад за финансовото представяне на активите на компанията, Tencent обявиха, че броят на играещите Fortnite е достигнал 125 милиона. Студиото не уточнява дали става дума за активни потребители или регистрации. Става ясно обаче, че всеки месец, 40 000 000 се включват в сървърите на играта.

Fortnite се появи наскоро за поредната платформа – за Nintendo Switch. Това обаче не мина без проблеми, тъй като се оказа, че притежателите на PS4 конзоли и акаунт във Fortnite не могат да го използват в Switch и да пренесат своя прогрес и спечелени придобивки. Заедно с това беше анонсирано и това, че през следващата година ще се проведе първата Световна купа по Fortnite, а наградния фонд засега е $100 000.

Тази седмица беше обявен и нов ъпдейт за играта – 4.4. С него се добавят нова оръжие, добавени са и други нови характеристики и подобрения в цялата игра и нейните компоненти, въвежда се анти-чийт система в Save the World, добавен е и нов митичен нинджа: The Cloaked Star и др.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за