Създателите на популярната Battle Royale игра Fortnite Epic Games обмислят да въведат месечен абонаментен пакет, като в момента провежда проучване сред геймурите, съобщава DualShockers, позовавайки се на изказване в Twitter на FireMonkey., потребител, който се е специализирал в новини, свързани с Fortnite. Анкетата пита геймърите набор от въпроси, сред които и дали биха били склонни да плащат месечна абонаментна такса, колко биха плащали и какво очакват да получат за тази сума.

В анкетата се посочват две конкретни суми – $15.99 и $18.99. Според информация на Eurogamer, сумата може да е значително по-ниска: пет долара месечно. По различни информации, месечната такса може да включва неща, като батъл пас-а, специални костюми, 1000 V-долара и др. „Макар и идеята да изглежда да е в ранните си етапи, това изглежда като естествено развитие за Fortnite, което да установи колко популярна е Battle Royale играта днес“, коментира DualShockers.

С тазседмичната премиера на PlayStation 5 и Xbox Series X/S, геймърите могат да очакват значителни визуални подобрения в играта, като 4K и 60fps, а в майкрософтската конзола – 1080p и 60fps. При PS5, Fortnite ще може да се възползва и от някои от страничните функционалности на контролера, като интегрирана реакция за определени оръжия, което би трябвало да означава, че реакцията при стрелба с различни оръжия ще се чувства различно.

1 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари