След като по-рано този месец се появи слуха, че Epic Games може да въведат абонаментен план за техния Battle Royale Fortnite, тази новина беше официализирана вчера от самото студио. Въпросният абонаментен план ще се нарича Fortnite Crew. Посредством него, всеки абонат на услугата ще получава по 1000 виртуални долара, ексклузивен скин и снаряжение, както и достъп до актуалния за сезона Battle Pass – всичко това за $11.99. Нужно е да се подчертае, че това не означава, че играта става платена – предложението е насочено по-скоро към хората, които така или иначе отделят реални пари в играта. Както припомнят и The Verge, Crew заменя досегашния модел на Battle Pass-а, който идваше на самостоятелна цена от 950 игрови монети, а продължителността му беше няколко месеца. Новият модел добавя елемента на ексклузивност на доставяните аксесоари, които си остават само за членовете на Crew. Fortnite Crew стартира от втори декември – с началото на петия сезон на втората глава.

Поръчката на абонамент за Crew ще може да се аправи от Item Shop магазина в самата игра или от екрана на Battle Pass, като ще абонаментът ще може да бъде прекратен по всяко едно време, когато пожелае играча.

Що се отнася до настоящия сезон, то той ще завърши подобаващо, както всеки един сезон във Fortnite – със специално събитие. В случая, това ще бъде финалното събитие Nexus War, в което ще се сблъскате с унищожителя на светове Галактус. За да участвате в него обаче ще е нужно да свалите и инсталирате най-новото обновление за играта, което е под номер 14.60. Що се отнася до горното изображение, то представя първия член на Crew, който ще получите с абонамента си – Галаксия, която идва със свой собствен стил и подходящо оръжие.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари