Friday The 13th надмина 1,8 милиона продадени копия въпреки негативната популярност

0
41

Наскоро се вдигна много шум около новата игра Friday the 13th: The Game поради проблемното издаване на играта и противоречивата сингъл-плеър кампания, която все още е в процес на разработка. Въпреки всичко обаче играта все пак се радва на големи продажби.

Издателят Gun Media анонсира тази седмица, че Friday the 13th е достигнала до 1,8 милиона продадени копия през първите два месеца след официалното й пускане. В изявление Уес Келтнър от компанията увери, че проблемите вече са адресирани от него и разработчикът IllFonic с увереност гарантира, че ще усъвършенства играта и ще продължи напред. Келтнър сподели:

„Това бяха два дълги месеца за екипите ни в Gun Media и IllFonic. Ние имаме изключително подкрепящи и отдадени фенове още от издаването на Friday the 13th и въпреки че нещата невинаги работеха по план, определено сме готови да продължим. Екипът порасна и сме готови да изпълним поверената ни задача да добавяме повече съдържание, повече умения и неща за вършене и, разбира се, сингъл-плеър компонент в играта.

Освен това той добави, че физическото копие на играта ще бъде доставено на подходящата дата – на петък 13-ти, този октомври. Специалната търговска версия скоро ще излезе за PlayStation 4 и Xbox One и съдържа допълнително нови скинове… срещу $40, на същата цена като дигиталния вариант.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари