Gears of War 3 попада под „Сянката на РААМ” на 13-ти Декември

0
12

Базираното на основната история DLC проследява евакуацията на град Илима от отряд Зета в кампания описваща историята преди Gears of War; Добавката за 15$ включва нови герои за мултиплейър и позволява на играчите да играят като Генерал РААМ.

С Gears of War 3 може и да приключва историята в тази трилогия на Xbox 360, но Microsoft и Epic Games все още не са приключили с разказването на истории от вселената на сай-фай шутъра. Двете компании, днес обявиха че на 13-ти Декември ще излезе DLC RAAM’s Shadow с допълнителни кампании, което може да бъде закупено за 1200 Microsoft точки ($15).

Определен като най-голямото DLC, което Epic Games някога са правили, действието в RAAM’s Shadow се развива преди събитията от оригиналния Gears of War и поставят играчите в ботушите на отряд Зета, докато те се опитват да евакуират човешкото селище Илима Сити, преди локустска крил атака. Феновете запознати с по-широк спектър от прокустите в поредицата, ще разпознаят, водачът на Зета, Майкъл Барик от комикса Gears of War, както и членовете на отряда лейт. Мин Йънг Ким от първата игра, и Тай Калисо от първото продължение. Това разширение също така, ще позволи на играчите да играят като самият локустки бос Генерал РААМ, и предлага възможност да се спечелят още 250 точки от постижения. Феновете на Gears, които се интересуват от мултиплейър може да проявят интерес към добавката все пак, тъй като ще включва и шест нови герои за мултиплейър режимите на играта и „Шоколадовият” комплект оръжия.

RAAM’s Shadow е вторият от четирите разширяващи пакета, планирани за Gears of War 3. Първият, Horde Command Pack, излиза на 1-ви Ноември и включва три нови карти, трима нови герои, с които може да се играе, и нови фортификейшън подобрения за Horde режима. Horde Command Pack струва 8000 Microsoft точки ($10) самостоятелно. Играчите също така могат да закупят Gears of War 3 Season Pass за 2400 MS точки ($30) чрез Xbox Live. Season Pass предлага достъп до всички четири планирани разширения веднага щом бъдат издадени. Ако се закупуват по отделно, тези пакети ще струват на играчите 3600 Microsoft точки ($45).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари