fbpx
0 C
София

Gears of War: Ultimate Edition все пак ще излезе за РС

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Ако предпочитате мишката и клавиатурата и имате интерес към иначе ХВОХ360 ексклузивната поредица Gears of War, то Microsoft има специално послание за вас – преработената версия на оригиналната игра от поредицата все пак ще излезе за РС.

Gears of War: Ultimate Edition бе обявена през юни и два месеца по-късно излезе за XBOX One. РС геймърите очакваха, че техният порт ще се забави, но никой не предполагаше, че това забавяне ще бъде толкова дълго особено като се има предвид, че Microsoft акцентира доста върху РС поддръжката по време на Е3 2015.

Все пак, сега представител на компанията направи изказване през официалния форум на серията, потвърждавайки, че РС портът все още е в процес на разработка.

„На този етап нямаме какво да споделим за РС версията. Знам, че някои от вас са притеснени, но недейте. Искаме да оптимизираме РС версията и затова се бавим. Когато имаме повече информация, вие първи ще разберете“, казва той.

Засега се знае само, че РС портът на Gears of War: Ultimate Edition ще поддържа 4К резолюция и DirectX 12, както и че кадрите в секунда в него няма да бъдат заключени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини