GeForce геймърите са Game Ready за Final Fantasy XV

1
351

NVIDIA пуска нов Game Ready Driver за Final Fantasy XV Windows Edition.   Новият драйвер осигурява увеличение на производителността до 7% в PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), освен тове е  оптимизиран и за Warhammer: Vermintide 2 и Worlds of Tanks 1.0.

Game Ready за Final Fantasy XV Windows Edition

Драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce потребителите най- добрия игрален опит, защото са оптимизирани да предоставят гейминг изживяване на високо ниво.  Също така, драйверите са сертифицирани с WHQL от Microsoft, което е допълнителна гаранция за качество.

Final Fantasy XV Windows Edition е едно от най-очакваните заглавия на пролетта, а сега GeForce геймърите ще могат да се възползват от функциите на GeForce Experience – Ansel и ShadowPlay Highlights, както и технологиите NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects и NVIDIA VXAO. Final Fantasy XV Windows Edition е окончателната версия на играта!

Благодарение на своя експертен опит в областта на игрите и богата историята в разработката на персонални компютри, NVIDIA успя да обогати  Final Fantasy XV с напреднали игрални функции и да увеличи максимално ползите от производителността на графичните карти GeForce® GTX 10-та серия  за PC. Всичко това е постигнато чрез инженерна експертиза на място, мидълуер за симулация на графики и физика, инструменти за разработчици, изходен код – предоставени от NVIDIA на разработчика на игри. NVIDIA ще продължи да работи с Square Enix по фината настройка на производителността и стабилността и ще добави поддръжка за функциите и технологиите, предлагани само на геймърската PC платформа GeForce GTX, като технологията NVIDIA G-SYNC™, оптимизираните настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари