GeForce Now е огромен успех за Nvidia, въпреки загубата на големи заглавия

0
186

Всички членства от вида „Founders” в GeForce Now са разграбени. С други думи местата за платени абонати. Важи както за Европа, така и за САЩ.

Във форум публикация Nvidia обяви:

„Както може да си представите, изпитваме значителен ръст на GeForce Now играчите и времето, което те изиграват. В резултат на това, Founders членствата в Европа са разпродадени, а скоро и в Северна Америка ще последва този резултат.“

Малко след публикацията, платените членства в САЩ също се изчерпаха.

Това значи, че изчезването на редица големи гейминг заглавия не е намалило значително интереса към платформата. Очаква се ръстът на желаещите да продължава да расте, особено сега в ситуацията с COVID-19 и огромния брой хора в изолация.

Компанията работи по отварянето на още слотове, добавяйки сървъри в дата центровете си. Всеки желаещ може да се запише в листата за изчакващи.

Къде е уловката?

И сега може да се регистрирате за безплатно членство. Това значи, че няма да получите приоритетен достъп и вашите гейминг сесии ще са ограничени до един час. Няма да може да се възползвате и от мощта на RTX видеокартите.

Уловката с броя платени членства е, че първите 3 месеца от Founders членството бяха пуснати безплатно. Много вероятно е немалка част от потребителите да го използват като безплатен пробен период и в последствие да не станат платени потребители.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари