След неколкократни отлагания, голямата премиера на The Last of Us Part 2 най-после се състоя, а с нея видяхме и края на големите ексклузиви за платформата на PlayStation 4. Остана сякаш само Sucker Punch да ни представят Ghost of Tsushima, за да затворим последната страница на най-успешната конзола на Sony. В интерес на истината, от компанията увериха, че няма да изоставят системата и общността зад нея поне в следващите няколко години, така че това не са точно последните игри за нея.

Тази седмица, играта на Sucker Punch стана „златна“, т.е. от линията за производство излязоха първите дискове с Ghost of Tsushima, което маркира края на работата по нея.

„Ние сме развълнувани да обявим, че Ghost of Tsushima вече е ЗЛАТНА! Това е кулминацията на години усилен труд на нашите екипи и нямаме търпение играта да попадне в ръцете ви на 17-ти юли“, написаха от студиото в социалната мрежа Twitter.

Играта на Sucker Punch представлява нещо доста различно за студиото, известно най-вече със сериите inFamous. Тя е самурайско приключение, което ще ви представи изключителна визия, история и интересни механики.

Ghost of Tsushima ви потапя в кървавите и смутни времена от края на XIII век в Япония по време на монголското нашествие. Вашият герой, Джин Сакай, намиращ се на остров Цушима, ще се опита да възпре сам надигащата се опасност от нахлуването на безмилостния и кръвожаден генерал Котун хан. Намирайки се между централния японски остров и монголите, Цушима е мястото, което ще бъде ударено първо и потопено в кръв и сълзи. Джин се наема да направи невъзможното, да загърби принципите си, които е следвал в своя доблестен самурайски живот и да се превърне в „дух“ в опит да се справи с монголските пълчища.

Междувременно, отново тази седмица стана ясно, че подобно на много други днешни игри, Ghost of Tsushima ще си има пач, който ще дойде в деня на излизането на играта. Той ще съдържа основно корекции за дребни проблеми и различни други фиксове, а размерът на пача е 7.7GB. Имайки предвид това, че играта ще предложи един огромен открит свят (Sucker Punch вече споделиха, че това е най-голямата игра, по която са работили досега), този размер не изглежда въобще толкова сериозен, ако сравним с други днешни игри. Самата Ghost of Tsushima ще заема 50GB дисково пространство на конзолата ви. Самите Sucker Punch не разкриват нищо около съдържанието на пача, освен наличието на фиксове и локализационни файлове, вероятно поради страх да не развалят усоволствието на геймърите.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари