Ghost Recon Breakpoint добавя AI съотборници следващия месец

0
76

Ubisoft обяви през април, че следващата актуализация на Ghost Recon Breakpoint се “фокусира върху поправката на бъгове и подобряване на преживяването от страна на играчите”, като промените се очакваха да настъпят този месец. Поради различни стечения на обстоятелствата обаче ъпдейта беше отложен за средата на юли с идеята да стане част от по-мащабна актуализация. 

Добрата новина, особено за новите играчи е, че сред новостите ще бъдат добавени AI съотборници, които за разлика от предшественика си Ghost Recon Wildlands, не бяха част от старта на играта поради незнайна причина. Разбира се, няма база за сравнение в преживяването с играчи, които се управляват от изкуствен интелект и реални такива, но поне спомагат за разширяването на повече тактически възможности, от които не можете да се възползвате, докато играете самостоятелно – като например да ви съживяват и връщат обратно в битка.

Ubisoft отбеляза в края на миналата година, че сред най-желаните опции от играчите на Breakpoint е именно добавката на AI оперативни единици. Освен това, следващия ъпдейт ще представи новости в PvP, поправки, които повишават качеството на живот, премахване на DMR (Designated Marksman Rifle) експлоатацията, която “има сериозно отражение върху PvP и Raid” и др.

Ghost Recon Breakpoint излезе на пазара миналата година и беше една от най-критикуваните игри заради поредица от проблеми свързани с геймплея и оптимизацията. Въпреки широкото неодобрение на крайния продукт, Ubisoft се ангажира да направи нужните промени, за да вкара играта в прав път.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари