Докато почитателите на Battle Royale игрите чакат излизането на Ghost Recon Frontline, Ubisoft държат те да знаят, че не мисли да изоставя настоящите си проекти. Какъвто например е Ghost Recon Breakpoint. Френското студио обяви през тази седмица, че играта получава изцяло нова сингъл кампания. Тя ще дойде със специално обновление, което ще ви достави едно огромно приключение, което се развива по целия Ауроа.

Operation Motherland, както е името на тази кампания, ще ви изправи пред предизвикателството да освободите острова, територия по територия. Motherland ви среща с познат персонаж – Карен Бауман, която вероятно си спомняте от Wildlands. Агентът на ЦРУ се завръща, за да ръководи операцията, която ще включва осъществяването на мисии във всеки един район на Ауроа, търсейки и елиминирайки всеки един от злодеите, управляващи този район.

Всичко това ще бъде направено по-трудно с включването на руската фракция „Бодарк“, участвала в няколко от света на игрите на Ghost Recon. Те идват със своите собствени оръжия и характерни особености, както и няколко изцяло нови архетипа, към които ще трябва да проявите специални тактически умения.

Едно от многото неща, които ще донесе със себе си това обновление (най-голямото досега, подчертават Ubisoft) ще е Conquest режима, който идва да замени класическия режим към историята в Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Акцентът тук се състои, че всяко ваше действие ще води до директни последици и промени по острова. Сред мисиите включени тук са разрушаването на конкретни обекти, превземането на вражески лагери и подсигуряването им, кражбата на превозни средства, отвличането и елиминирането на членове на „Бодарк

Operation Motherland излиза на втори ноември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари