Ghost Recon Breakpoint ще предложи множество странични мисии

0
116

Една от запазените марки на игрите на Ubisoft е огромния пакет със съдържание и дейности, които предлагат за своите открити светове. Предстоящото заглавие от света на Том Кланси, които студиото ще представи тази есен, Ghost Recon Breakpoint, няма да е изключение в това отношение. Потвърждава го творческият директор на играта Ерик Кузен, който говори за това, което ще предложи Ghost Recon Breakpoint като съдържание. „Стотици часове“ е пленителната фраза на Кузен в интервюто му за Gamescrate.

„Ще откриете множество сюжетни линии в играта. Имате основната история с Коул Уолкър, основният враг в лицето на Джон Бернтал. Но ще имате на разположение и всички онези странични дейности, при които ще се срещнете с множество персонажи в света на играта. Имате също така и тези фракции, които ще ви натоварват с различни мисии, в които ще се наложи да се справяте с неща, които ще ви разсейват от главната ви задача и дори с репутацията ви, както и с промяната на взаимоотношенията ви с другите“, обяснява той.

„Ще имате много, много мисии, освен главната кампания. Имате също и тези Behemoth арени с дроновете им, с които ще се биете, и в които ще получавате награди. Имате също така обаче и мистерии, стотици мистерии, които чакат да бъдат разкрити. Ще имате и конвоите, които да атакувате и да крадете ресурси от тях. Имате наистина много неща, стотици часове в игра“, завършва Кузен.

И разбира се това няма да е всичко. Наскоро Ubi разкриха пътната карта за Ghost Recon Breakpoint, която звучи впечатляващо. Става дума за три големи епизода, които ще предложат над пет часа геймплей всеки, различни предизвикателства, нови оръжия, врагове и история. Първият от тези епизоди, Operation Greenstone, излиза с играта – на 04.10, вторият – Deep State – през февруари следващата година, а последният – Transcendence – през лятото на 2020. Притежателите на сезонни пропуски ще получават достъп до тези епизоди веднага, а всички останали – няколко седмици по-късно. Заедно с това ще имате ключови рейдове, първият, от които, Project Titan идва с Operation Greenstone. Той ще ви отведе към огромен вулкан. Ще имате възможността и да се включите във вече споменатите от Кузен мисии, които ще ви предоставят фракциите. Всеки месец ще излиза по една Story Faction Missions. И да не забравяме включването на три нови класове бойци, с които да играете, както в PvE, така и в PvP режим.

Междувременно, вчера студиото даде подробности за откритата бета на играта, в която може да се включи всеки желаещ. Тя ще се проведе между 26-ти и 29-ти този месец, като е достъпна за всички платформи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари