Краят на северната сага на Кратос наближава с приближаване на премиерата на God of War Ragnarok. Това даде повод на Sony Santa Monica да публикува видео дневник, в който се обсъждат основни теми за играта. Една от тях се явява за избора на дуология вместо трилогия за новите игри от света нa God of War.

„Дали викингската сага да е трилогия или само две игри беше обсъждано дълго време. Имаше достатъчно доводи и за двата варианта, така че изчакахме да видим какво ще каже Кори Барлог и той го направи. И каза: „Нека да са две“, припомня си водещият сценарист Ришар Гобер.

Проблемът, който се е появил за екипа е как да затворят историята на Рагнарок в една игра и то да го направят, както трябва, допълва колегата му Ариел Ангелоти. „Как да стигнем до там и да представим онзи голям момент в края на играта, свързвайки всички онези нишки? Тази игра се получи по-голяма отколкото предвиждахме да е. Понеже имаше толкова много моменти от историята, които желаехме да покрием. Тук имаме вече много повече персонажи, чиито истории проследяваме, което в крайна сметка дава усещането за нещо голямо и епично. Има много неща, които да зарадват хората“.

Гобер е убеден, че се вълнува заради всички онези, които ще се докоснат до последната глава. „Много неща се случват тук. „Предоставяме отговори на много въпроси, които остави първата игра“, завършва Гобер.

God of War Ragnarok излиза на девети следващия месец за платформата на PlayStation.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари