Дигиталният магазин за видеоигри GOG обяви, че ще премахне каталога с игри на вече несъществуващото студио Telltale Games. Това ще се случи на 27-ми този месец. Това включва The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands, Batman: The Enemy Within и др. популярни техни заглавия.

Не е известно дали и другите магазини ще последват действието на GOG, но миналата седмица Steam премахна от каталога си Tales from the Borderlands. От 2К заявиха, че правят всичко възможно да върнат обратно играта в магазините.

„Със съжаление трябва да ви информираме, че поради закриването на компанията, всички останали игри на Telltale ще бъдат премахнати от каталога ни на 27.08. Заглавията са, както следва: Wolf Among Us, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Hector: Badge of Carnage, the Batman series, Sam & Max series, Puzzle Agent series, Tales from the Borderlands и Strong Bad’s Cool Game for Attractive People. За всички, поръчали си кое да е от споменатите заглавия, игрите ще останат тяхната GOG библиотека“, обявиха от Good Old Games.

Telltale Games, едно от най-обичаните студиа, създаващо игрови версии на популярни кино и комикс заглавия, прекрати своето съществуване внезапно в края на миналата година. Шефовете на компанията дръпнаха шалтера на Telltale без предизвестие, а отношението на мениджмънта към дългогодишни служители на студиото стана обект на сериозна критика от гейм индустрията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари