Chasing Carrots и The Irregular Corporation съобщиха датата, на която тяхната обща игра Good Company ще излезе от „Ранен достъп“ в Steam. Това ще се случи на 21.06.2022.

Интересният мениджмънт симулатор, в който създавате и управлявате свои продуктови мощности ще предложи с първата си официална версия множество нови характеристики, между които завършена кампания с две нови мисии, нови типове продукти и модули, кооперативен мултиплейър за до четирима човека, изцяло преработени нива и подобрения в баланса и др.

Good Company се отличава с чудесна минималистична визия, но е разработена с огромна техническа експертиза, която ви позволява да загубите дни и седмици в игра. Освен разполагането на машините, вие сте господар на целия процес – управление на персонала и финансите, избор на технологичен сектор, в който да оперирате, проучвателни и изследователски дейности, които да ви позволят да сте с една крачка пред конкурентите ви, налагането на политики и спазването на протоколи за сигурност и безопасност и много други.

Chasing Carrots публикуват също така и плановете на студиото за играта в бъдеще. Тук се включва въвеждането на подобрени статистики за представянето ви и подробен анализ на ефективността на труда, повече възможности за подобряване на уменията на персонала ви, поставянето на история, свързана с вашия герой, нови нива и още нови мисии.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари