Google направи интересни промени в своята мини игра Chrome Dino

2
671

Големите гейм компании, като например Rockstar Games и други подобни, създават наистина красиви шедьоври със собствен сценарий, реалистична физика, сюжетни линии и т.н. Но в класацията за най-популярните игри можем да открием Chrome Dino. Това е примитивна чернобяла двумерна игра, която работи на всяко компютърно устройство с браузър Google Chrome. Може би затова е интересна – работи с всички операционни системи и платформи, като не се налага инсталиране на каквото и да било.

Последно време се появиха много оплаквания, че в Chrome се синхронизира всичко – пароли, история на сърфирането, дори и данните на банковите карти, но не и точките в играта Dino. Сега е подготвено обновяване на браузъра, което ще синхронизира и изминатото от дракона разстояние с Google акаунта. Новата възможност ще се появи във версия 72 на уеб браузъра Chrome. Разбира се, ще има класация на най-добрите геймъри в света, показали най-добри резултати при Dino.

Друг не толкова нов момент е, че Dino може да се играе и без интернет. Достатъчно е в адресния ред да се въведе chrome://dino/. Показва се малко странно изображение, че няма интернет връзка:

Но всичко е наред. Достатъчно е да се натисне интервала и играта започва.

В Google Play се предлагат няколко версии на тази игра.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
ТониChrome Dino Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Chrome Dino
Chrome Dino

Дракон? Стога бе, хора, откъде го измислихте

Тони
Тони

„…че Dino може да се играе и без интернет.“

Че то не знам кога е трябвало да има интернет, за да се играе. Дори напротив липсата му е едно от изискванията 🙂