Google придоби студиото, създало Job Simulator

0
172

Google тихо работи по стратегията си за налагане на решение за виртуална реалност и потвърждение за това дойде в края на миналата седмица с последната придобивка на компанията. Google обяви придобиването на Owlchemy Labs, създатели на изненадващия VR хит Job Simulator.

Студиото ще запази относителна независимост и ще продължи работата по игра за устройства, като Oculus Rift и HTC Vive. Студиото потвърди това, заявявайки, че то ще продължи да „се фокусира над висококачествени потребителски изживявания“, докато е част от Google. Job Simulator и Virtual Rick-ality, игри, създадени от Owlchemy бяха приети изключително добре, заради доброто предаване на физическите движения на играещия във виртуална среда и по-специфично – ръцете, с които манипулира различни обекти. Студиото също така подсказа къде вероятно ще бъдат включени служителите му за в бъдеще: „Целите на Google и Owlchemy са много близки по отношение на бъдещето на виртуалната реалност, дотолкова, че студиото може да повлияе на собственото VR устройство на Google, Daydream“, написаха по отношение на сделката Owlchemy.

Финансовите параметри на сделката не са известни.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари