Google Stadia ще ви позволи да промените потребителското си име безплатно само веднъж

0
317

Принципно да променяте потребителското си име онлайн е сложна задача. По тази причина компаниите таксуват допълнително потребителите, желаещи да извършат тази промяна. Sony и Microsoft позволяват смяна на името срещу заплащане (5$ за PlayStation и $10 за Xbox профила). Опцията ще е достъпна и на новата услуга Google Stadia и ще е безплатна… първия път.

Новината сподели Патрик Сейболд от Google. Според него такива ще бъдат условията при Stadia Base абонамента – за Pro услугата се очаква правилата да се различават. Имате право да променяте потребителското си име безплатно един път (стига то да не е вече заето от друг потребител). След това можете да го променяте отново и отново по всяко време, обаче срещу определена сума. Стойността на заплащане все още не е уточнена. Механизмът, разработен от Google, е прост и не изисква много време и усилия.

Много фенове очакваха опцията да бъде безплатна във всеки един момент. Това е възможно за потребителите на Steam платформата от много отдавна. Google Stadia ще дебютира за първи път през ноември с Pro абонамента (срещу месечна такса от $10). Тогава се очаква да се разпространява и Founders Edition пакетът за по-рано записалите се. Услугата Google Stadia Base ще бъде достъпна за по-голям кръг от хора през неопределена дата на 2020-та година безплатно (игрите се продават отделно).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за