Gran Turismo 6 с още повече автомобили и писти. Очаквайте старта на 6 декември

0
76

Дългоочакваната Gran Turismo 6 за PlayStation 3 вече загрява гумите за старт на 6 декември 2013г. Sony Computer Entertainment Europe и Polyphony Digital Inc имат удоволствието да представят широката гама от нови и подобрени функции на най-продавания автомобилен симулатор. Снабдена с голямо разнообразие от нови автомобили, писти и подобрени функции, тази иновативна игра ще впечатли милионите фенове на Gran Turismo по целия свят.Казунори Ямаучи, президент на Polyphony Digital Inc и създател на поредицата Gran Turismo, разказва: „С пускането на GT6 ™ се навършват 15 години от старта на Gran Turismo. За мен беше привилегия да видя толкова много технологичен напредък, постигнат през този период. GT6 продължава да поставя нови стандарти, които размиват границата между виртуалната реалност и истинските състезания. GT6 ще бъде още по-гъвкава и разширяема, като ние ще продължаваме да я развиваме и да добавяме ново съдържание.“

Повече коли … в GT6 има над 1200 автомобила, пресъздадени с най-малки подробности. Списъкът включва настоящите състезателни автомобили във FIA GT3 категорията, суперавтомобили като Pagani Huayra ’11, класики като BMW 507 ’57 и подобрени серийни автомобили като Ford Focus ST ’13. Всяка от тях е проектирана със зашеметяващи детайли и изглежда, държи се и звучи точно както металния си еквивалент. Съвместният проект Vision Gran Turismo вдъхновява редица ексклузивни автомобили, които ще бъдат пуснати за играта през следващата година. Водещи световни производители на автомобили като Audi , BMW и Mercedes-Benz, заедно с марки като Nike обединяват усилия с Polyphony Digital Inc за да създадат концептуални модели, които ще представят уникален поглед към бъдещето на автомобилния сектор. Тези автомобили не могат да се карат никъде другаде – не и в реалния свят … за сега!

 

Най-добрите състезателни трасета в света… с 37 локации в 100 различни варианта, GT6 ще има повече състезателни писти и трасета от всякога до сега. С въвеждането на нови писти, като Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama и Willow Springs, GT6 е на път отново да повдигне летвата на автомобилните симулатори. Всяко едно виртуално състезателно трасе е пресъздадено с точност до приблизително 1см. или по-малко от истинското. От Polyphony Digital дори са разработили нова Gran Turismo Arena, където играчите могат да създават нови серии от предизвикателства и каскади.

Изцяло нова за GT6 е симулацията на околната среда на базата на реалните географски координати на пистата, отразяващи реалните условия на района. По този начин, докато се състезавате на 24-те часа на Le Mans в GT6, съзвездията в нощното небе съответстват на небето от състезанието през 2013. Промените в околната среда, които сега се случват с течение на времето в играта, вече не са просто пресъздаване на една писта, а реална симулация на условията на Земята.

 

Модернизиран ‘Course Maker’ ще позволи на играчите да създават нови трасета в рамките на играта. Този режим ще бъде наличен по-късно, чрез софтуерна актуализация. Вълнуващо допълнение към функционалността ще бъде и включването на ново мобилно приложение „GPS Logger“ за смарт- телефони. Шофьорите ще могат да се записват реални GPS данни от собствената си кола и след това да пресъздават маршрута, като писта в играта. Режимът „GPS Visualizer“ също използва GPS данни записвани от реалното движение по истинското трасе. След това данните могат да бъдат внасяни в GT6 за създаване на “ виртуално“ преиграване на Вашите обиколки по трасето.

За тези играчи, които обичат да проучват в детайли своите резултати и техника на шофиране, функцията „Data Logger“ е нещо, което могат да очакват с нетърпение. Като бъдеща актуализация, тази функция ще позволи да се анализират данните, записани след шофиране в играта. Тя показва графики на скоростта, оборотите на двигателя, подадената газ, позициите на предавките и ъглите на кормилното управление. С всички тези данни под ръка, ще можете да прецените къде губите ценно време и ще можете да подобрите резултата си.

Изключителна точност… За да се възползвате максимално от широкия спектър от коли и писти, технологията, използвана в тази последна версия на играта, надгражда вече впечатляващата Gran Turismo 5. Нов симулатор на движение, нова аеродинамика, нови модели на окачване и гуми и невероятно високата резолюция означават, че автомобилите ще изглеждат още по-добре и ще реагират още по-реалистично.

Режими на игра… GT6 представя разнообразие от режими за игра. „Arcade Mode“ позволява да се състезавате срещу виртуални конкуренти, да взимате участие в single player и дрифт сесии, да се състезавате в режим ‘split-screen’ ( разделен екран ). В любимата на феновете „Career Mode“ (по-рано GT Mode), играчът започва от първо ниво и извоюва пътя си към по-високи позиции, точно както при истинските пилоти. Ранговете се определят по нова система, която отпуска кредити при спечелени състезания. В процеса на играта ще отключвате специални събития, като покани за виртуалния фестивал Goodwood Festival of Speed.

 

Когато нямате време за цяло състезание, но мечтаете за кратка GT6 почивка, режимът „Кафе пауза“ (‘Coffee Break’) е точно за Вас. Това са забавни мини игри, като слалом между колчета или еко-състезание, с което да изпробвате колко дълго може да шофирате само с един литър гориво. Можете да играете тези мини сесии толкова пъти, колкото пожелаете. Само не закъснявайте за следващата среща!

След бъдеща актуализация, ще имате на разположение подобрен „B Spec Mode“. Режимът дава възможност на играчите да демонстрират своите стратегически способности, като усъвършенстват уменията на виртуалните си шофьори и дирижират тактиката на отбора.

Online Racing … GT6 предлага най-реалистичното онлайн рейсинг изживяване. Групи геймъри могат да сформират свои собствени клубове, да разговарят във форуми и да организират състезания за своите членове. Групите могат да създават частни клубове с ограничен достъп или клубове със свободен достъп. Опцията ‘Open Lobby’ приканва до 16 играча да се състезават онлайн, един срещу друг.

Ако желаете да започнете рейсинг състезанието веднага, то ‘Quick Match’ ще ви включи в съревнование, веднага след като се съберат достатъчно участници. ‘Seasonal events’ (сезонни събития), ще се провеждат за ограничен период от време, заедно с официални състезания, надпревари за време и дрифт. Кредити ще бъдат давани на първите финиширали.

Най-добрата колекция…. Докато „Авто-дилърите“ излагат автомобилите по производител, „Специализирани“ дилъри ще предлагат коли, подходящи за специфични състезателни условия. След като формирате вашата идеална колекция от автомобили, всичко ще много по-лесно. Можете да шофирате свободно и да сменяте състезателни част директно от своя авто-център. Ще разполагате със специално помещение, където да съхранявате най-ценните автомобили, с които разполагате. Междувременно, използвайки своите кредити, от тунинг магазина ще може да закупувате гуми, окачване, спирачки и компресори. Освен това ще може да тунинговате двигателите и купето. Бокс услугата ви позволява да миете и поддържате автомобила и двигателя.

Най-запалените могат да използват спечелените си кредити за закупуване на аеродинамични части или над 82 вида джанти с 188 вариации. Допълнителни тунинг части ще бъдат добавяни с течение на времето, така че никога да не се отегчите от външния вид на автомобила си. Специални автомобилни бои ще бъдат разпространени онлайн. Тунинг воланите ще могат да бъдат оцветявани, така че да пасват на вкуса Ви. Разполагате и с голям избор от аватари на вашия шофьор-състезател. С кредити могат да бъдат закупувани рейсинг части, 34 вида каски в 952 различни цвята, 28 вида състезателни екипа в 852 цветови вариации. Всичко това гарантира, че несъмнено ще се откроявате в тълпата. Ще може да закупите специални състезателни комплекти, наподобяващи тези на известните водачи за да подражавате на своя състезателен герой.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за