Gran Turismo 7 може да се очаква чак през 2016 г.

0
30

Следващата част в PlayStation ексклузивната рейсър серия Gran Turismo може да излезе през 2016 г., твърди нейният създател.

В свое интервю Казунори Ямаучи обяснява, че до Gran Turismo 7 все още има доста време въпреки, че програмирането за PS4 е значително по-лесно от това за PS3.

„PS3 беше много по-трудна за разработване, отколкото PS4. Мисля, че хардуерът на новата конзола ще ни позволи да обработим много по-висококачествени данни и образи и това ще бъде основната разлика“, изтъква Ямаучи.

„За Gran Turismo 7 аз и екипът ми имаме една ясна цел: да направим всичко, което не успяхме да постигнем в Gran Turismo 6. Искаме да я направим типичната Gran Turismo игра. Под това имам предвид, че тя ще улови съвремието, в което живеем – през 2015 или по-вероятно през 2016 г.„, допълва той.

С това изказване Ямаучи малко увеличава потенциалния срок за излизането на Gran Turismo 7 след като през септември 2013 г. бе изтъкнал, че тя може да дойде „до около година или две“. Феновете на поредицата обаче добре знаят, че нейните премиерни дати могат да бъдат разтегливи след като в своята 17-годишна история Gran Turismo игри неколкократно са търпели забавяния.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари