Grand Theft Auto V ще предлага на играча възможност да се напуши

0
47


Малко по-рано днес станаха ясни някои от екстрите, на които играчът ще може да се наслаждава докато играе Grand Theft Auto V. Според сведенията в новата част от популярната поредица, освен че ще можете да се напиете до припадък, ще присъства възможността и да се напушите с марихуана.

И макар новината да предизвика недоволството на мнозина, то редица други приеха това с въодушевление. Според тях в една игра, опитваща да пресъздаде реалния свят, не бива да се поставят ограничения и тревата е неминуема част от гангстерския свят на GTA V.

„Играчите могат да използват пистолети, автомати, снайпери и експлозиви. Пред тях е открита и възможността да убиват цивилно, макар че това ще повлияе негативно на развитието на вашия герой. Кръвта е често срещан елемент от играта и  със сигурност не се препоръчва за хора със слаби сърца” споделиха от Rockstar Games.

Очаква се освен вече споменатите действие, играчът да може още да има сексуален контакт с проститутки, да кара пиян и дори да използва по-тежки наркотични вещества.

Grand Theft Auto V ще дебютира за PlayStation 3 и Xbox 360 на 17-ти септември, а онлайн вариантът на играта ще се появи на 1-ви октомври.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари