Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия на едноименната гангстерска игра, която ще излезе за PS4 и Xbox One. Преработката на хита на Rockstar от 2013 г. бе забелязана на немския сайт на Amazon.

Новото издание първоначално бе заложено за края на март, но сега изглежда, че издателят е преместил датата в април. А какво всъщност ще ни донесе то?

Както може да очаквате, Grand Theft Auto V Premium Edition съдържа базовата игра плюс цялото допълнително съдържание заедно с пакета Criminal Enterprise Starter Pack. Всичките DLC-та са за GTA Online, тъй като Rockstar така и не благоволи да пусне сингъл компонент на играта.

Наскоро Take-Two обяви, че от GTA V вече са продадени над 90 милиона копия, но ако все още не притежавате играта, първо – поздравления, защото игрите с отворен свят не са нищо друго от неизживения пубертет на гейминга, и второ – все пак може да го направите с Grand Theft Auto V Premium Edition.

Наскоро пък се заговори, че Grand Theft Auto VI вече се разработва с кодовото име Project Americas и ще ни пренесе в Маями. Работата по играта изглежда обаче протича много бавно и Rockstar изглежда се цели в премиера през 2022 г.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
5 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
АнонименAgentpatHshshshiwanAzhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Всички допълнения към GTA V Online са безплатни за PC , за конзолите не знам .

iwan
iwan

и за конзолите са безплатни

Agentpat
Agentpat

Не са безплатни! Grand Theft Auto V – Criminal Enterprise Starter Pack си е направо бая платен – цели 44.99€

Hshshsh
Hshshsh

Ти си бавен брато…първо чети и после пиши.

Agentpat
Agentpat

Да ти покажа ли шот от Steam, за доказателство, или и сам ще си провериш? Говоря за РС версията на играта, а не и за конзоли – те не ме интересуват.

Анонимен
Анонимен

@Agentpat това е „starter pack“ за тези които не са играли играта до сега иначе DLC-то си е безплатно. Та вземи прочети какво пише в steam първо преди да говориш глупости.