Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия на едноименната гангстерска игра, която ще излезе за PS4 и Xbox One. Преработката на хита на Rockstar от 2013 г. бе забелязана на немския сайт на Amazon.

Новото издание първоначално бе заложено за края на март, но сега изглежда, че издателят е преместил датата в април. А какво всъщност ще ни донесе то?

Както може да очаквате, Grand Theft Auto V Premium Edition съдържа базовата игра плюс цялото допълнително съдържание заедно с пакета Criminal Enterprise Starter Pack. Всичките DLC-та са за GTA Online, тъй като Rockstar така и не благоволи да пусне сингъл компонент на играта.

Наскоро Take-Two обяви, че от GTA V вече са продадени над 90 милиона копия, но ако все още не притежавате играта, първо – поздравления, защото игрите с отворен свят не са нищо друго от неизживения пубертет на гейминга, и второ – все пак може да го направите с Grand Theft Auto V Premium Edition.

Наскоро пък се заговори, че Grand Theft Auto VI вече се разработва с кодовото име Project Americas и ще ни пренесе в Маями. Работата по играта изглежда обаче протича много бавно и Rockstar изглежда се цели в премиера през 2022 г.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари