Gray Matter ще се появи до края на 2010

0
23

Унгарското гейм студиото Tonuzaba започват работата си по Project Jane-J още през далечната 2003 година. Дотогава за гейм проекта се разнесоха множество слухове, промениха се много пъти официалните дати за дебюта му, промени се даже и неговото заглавие – Gray Matter. По последната информация от екипа на Tonuzaba играта трябваше да се появи през 2008 година. Годината обаче е повратна за Project Jane-J. Нейните първоначални създатели от Tonuzaba са заменени от нов екип – екипът на дизайнерите и разработчиците от гейм студиото WizarBox. То е основано във Франция и вече две години работи по завършването на Project Jane-J, позната вече с името Gray Matter. Официални разпространители на играта в Северна Америка ще са съответно dtp entertainment и Mamba Games. Наскоро представител на dtp entertainment заяви официално пред пресата и аудиторията, че проектът им Gray Matter ще се появи през четвъртото тримесечие на 2010 година. Освен това от компанията се дочу и информация по повод кастинг за дубльори към играта, в който сред сдобилите се с роля са Philippa Alexander и Steven Pacey – едни от най-популярните имена сред дубльорите.

Gray Matter е приключенска point-and-click игра, разработена както във версия за РС, така и за конзолата Xbox 360. И двете ще пристигнат с оригинална графика, вълнуващ геймплей и интригуваща сюжетна линия. Историята на Gray Matter се върти около Д-р David Styles, чийто живот се променя коренно след трагичната загуба на жена му, загинала в ужасна катастрофа. Героят изпада в агония, дните му придобиват сив, еднообразен вид. Това обаче ще се промени, когато на вратата на доктора ще се появи студентката и Samantha Everett с идеята да се кандидатира за негова асистентка. Тя е натоварена със задачата да намери шестима доброволци за бъдещия експеримент на Styles и да открие истината заедно с него за може би все още живата му съпруга.

Gray Matter ще ви запознае с оригинални 3D герои и ще ви въвлече в разнообразни по рода си 2D среди. Предлагат ви се множество пъзели за решаване, както и задачи да търсите скрити в играта предмети.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари