GreedFall идва, за да напомни за класическите игри на Bioware

1
357

BioWare, студио преди известно най-вече с ролевите си игри, отличаващи се със своите силни истории и предоставяните огромен обем от избори и класически за RPG жанра елементи, днес е компания, съсредоточила се повече над модерните тенденции и бясното монетизиране, което виждаме с Anthem. Но както някои очакват The Outer Worlds на Obsidian да даде на феновете на оригиналния Fallout играта, която отдавна чакат, така и други се надяват Spiders да вкарат в машината на времето всички почитатели на класически RPG заглавия, като Dragon Age и Mass Effect с Greedfall. Именно и това е акцент в разговора на Escapist с изпълнителният директор на Spiders Жана Русо.

Тя подчертава, че те нямат цел да заменят BioWare, а просто да запълнят празнината, оставена от студиото, което вече не прави игри, като Dragon Age и Mass Effect.

„Ние го правим не за да заменим BioWare, а да запълним празнината по някакъв начин“, обяснява Русо. „Ние реално не може да се сравняваме с тях. Не разполагаме с броя на екипите им и техния бюджет, но се опитваме искрено да продължаваме да създаваме игрите, които толкова обичаме. Надяваме се, че играещите ще харесат тези игри и тези, които са играли същите тези концентрирани над историята си ролеви игри, като тези на BioWare ще харесат да играят и Greedfall“.

Играта излиза на 10-ти следващия месец за конзоли и PC.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Zak
Zak

Всъщност, играта много напомня на Gothic серията и другите игри на Piranha Bytes.