Излязла през есента на миналата година за персонални компютри, Xbox One и PlayStation 4, GreedFall на създателите на Of Orcs and Men, Spiders, ще получи и версия за настоящето конзолно поколение. Това съобщиха официално тази седмица издателите на играта Focus Home Interactive.

Greedfall представлява ролева игра, чието действие се разиграва в една алтернативна реалност на средните векове, в която група пътешественици попадат на мистериозен остров със странни същества и още по-странни и причудливи флора и фауна. В търсене на лек за жестока болест, те се въвличат в политически интриги, борба за оцеляване, опитвайки се да намерят път обратно.

„Следвайки успеха на Greedfall, която се продаде в над милиона копия за по-малко от година и вземайки предвид ентусиазма на всички онези, които пътешестваха из богатите земи на Тийр Фрадий, NACON и Focus Home Interactive са радостни да съобщят, че едно ново партньорство цели да разшити играта с ново съдържание, както и да помогне играта да се появи за PlayStation 5 и Xbox Series S/X. Така, двете компании постигнаха съгласие, в което Focus Home ще отговаря за издаването на предстоящето допълнително съдържание и експанжън, както и за PlayStation 5 и Xbox Series S/X версиите на GreedFall. Брандът на Greedfall днес вече е неизменна част от портфолиото на NACON“, гласи анонса.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари