GTA 5 пристига за PS5: Специални бонуси очакват потребителите на новата конзола

0
411

Rockstar Games ще награди Playstation потребителите със специални бонуси в GTA Online в началото на излизането на играта за Playstation 5 през новата 2021 г.

Новината беше анонсирана като част от разкриването на PS5, като Rockstar Games потвърди, че всички Playstation Plus абонати ще получават ежемесечно по 1$ милион GTA долара стига да играят, докато GTA Online стане достъпен на новата конзола. Парите ще бъдат депозирани в сметката на всеки играч 72 часа след вписването в играта. 

Освен това, самостоятелната версия на GTA Online, която излиза следващата година ще бъде безплатна за собствениците на Playstation 5 в рамките на първите три месеца след излизането си. Важно е да наблегна, че реално погледнато играта няма да е съвсем безплатна, тъй като е нужно да сте абонати на Playstation Plus.

Партньорството между Rockstar Games и Sony съвсем не е изненадващо, имайки предвид, че двете компании имат дълга история, която отразява съвместната им работа по Grand Theft Auto и други проекти. 

Що се отнася до осъвременената версия на Grand Theft Auto 5, Rockstar споделя, че ще има широка гама от технически подобрения, визуални ъпгрейди и засилване на производителността, възползвайки се от пълните възможности на най-новия хардуер.   

Много може да се говори за GTA 5, но едно от най-любопитните неща е, че това е една от може би шепата игри, които ще обхване общо три поколения конзоли. 

Уви, в близко бъдеще няма надежда за появата на ново продължение в този франчайз.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари