GTA 5 пристига на два диска за Xbox 360 и на един за PS3

3
313

Grand Theft Auto V ще се предлага на два диска за Xbox 360. Това обяви официално разработчикът на играта – Rockstar Games.

През изминалата седмица компанията пусна в официалния си сайт страница с въпроси и отговори на редица запитвания от страна на феновете. Именно там бе официално потвърден и слухът, че заради големия размер на играта, тя ще се предлага на две DVD-та за Xbox 360. Първият ще бъде необходим за стартирането на играта и нейната инсталация, докато вторият ще се използва по време на самата игра. По време на самото игрално действие геймърът няма да се налага да сменя дисковете.

След инсталацията GTA 5 ще заема 8 GB, твърдят от Rockstar. Това означава, че всички любители на поредица и притежатели на Xbox 360 вече трябва да започнат да си правят сметките.

Прочутото заглавие ще се появи и за PlayStation 3, но според информациите там няма да има два диска, а само един. Размерът на играта отново ще е 8 GB, но поради факта, че Sony поддържа Blu-ray, който позволява повече място на самия диск, е логично Rockstar да прибегне до един-единствен диск за GTA 5.

Grand Theft Auto V е сред най-очакваните игри за тази година, а официалната дата на премиерата й е 17-ти септември. Все още липсват информации дали играта ще се появи и за PC.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари