fbpx
20.8 C
София

GTA 6: новини, слухове и дати на представяне

Най-четени

Изминаха цели шест години от пускането на GTA 5, което означава, че е време да поговорим сериозно за GTA 6, която може би ще видим скоро и вече е на път.

И макар все още да сме в първите дни на 2020 г., с новото поколение конзоли Sony PlayStation 5 и Xbox, които идват в края на годината, определено има логика да очакваме ново ниво в гейминг индустрията, и Rockstar, компанията, която стои зад GTA, със сигурност вече планира следващата версия на култовата игра.

Red Dead Redemption 2 вече е в дивата природа повече от година, което означава, че навярно и GTA 6 не е далеч – въпреки че вероятно ще почакаме още известно време, преди да я видим на бял свят.

GTA 6 през 2020

Според някои доклади има вероятност да видим следващата Grand Theft Auto през 2020 г., в което би имало смисъл. Rockstat поддържа GTA Online, мутиплейърният компонент на GTA 5, която стартира през септември 2013 г. с редовни актуализации на съдържанието. През изминалата година Rocketstar беше зает с фокус върху безпроблемното изпълнение на Red Dead Online.

Според уважавания индустриален анализатор Майкъл Пачтер, реалното издание на играта може да се появи в далечно бъдеще през 2022 г. В интервю за Gaming Bolt, Пачтер заяви, че смята, че най-добрият сценарий за GTA 6 е да бъде обявена през 2021 г. и да излезе на пазара през 2022 г.

Въпреки това, към момента няма никаква официално потвърдена информация от компанията, а според гейминг анализаторите, времето на GTA 6 определено е наближило, което означава, че въпреки прогнозите, няма да се чудим, ако тя се появи във всеки един момент.

Новини и слухове за GTA 6: какво знаем досега?

По-долу сме събрали всички най-нови течове и слухове, които намекват кога може да стартира GTA 6 – и какво можем да очакваме от новата игра. Както винаги, приемете тези подробности с необходимата доза скептичност и съмнение – някои от тях са от стари източници, други са заличени след публикуването, а трети може би просто са раздумки на запалени фенове.

Крис Белард, озвучителят на героя CJ от GTA San Andreas, развенча последните слухове, че ще запази ролята си в GTA 6. Използвайки своя Instagram, Белард публикува, че „въобще не участвам в GTA VI“.

Това не изключва възможността героя да присъства в GTA 6, като винаги има опцията Rockstar да наеме някой друг да влезе в неговите обувки, но със сигурност това няма да е Белард и според публикацията му той няма намерения отново да работи за компанията.

Rockstar не са коментирали слухове и не знаем нищо сигурно за актьорския състав на GTA 6, така че всякакви приказки в тази насока биха били догадки. Като цяло, компанията е сравнително потайна – рядко оповестява предварително новите си продукти и течовете от нея са истинско събитие, именно затова дори няма изтекъл трейлър, тийзър или рендер от новата игра.

Стивън Ог

Актьорът Стивън Ог е известен с това, че играе героя Тревър в GTA 5. Той присъства на изложението в Бразилия през октомври 2019 г., като според някои журналисти когато е бил попитан за работата му в Rockstar, той е казал, че GTA 6 ще дойде скоро.

Ако проследим в хронологична последователност работата на Rockstar, ще направим извода, че на компанията ѝ отнема между 7 и 8 години за представяне на следващата версия на култовата игра, което означава, че GTA 6 най-вероятно трябва да се появи през 2020 г. или 2021 г.

Скаутските райони във Флорида

Флорида обича GTA и GTA обича Флорида. Преди няколко месеца изтече вътрешно писмо от добре уважавания лийкър Yan2295. Писмото е адресирано до магазин във Флорида с молба за разрешение на Rockstar Games да използва помещението, вероятно с цел представяне на предстояща игра – в текста се споменава името на маркетинговия разузначав Лия Соколовски, която намекна, че става въпрос за проект на голям клиент в областта на дигиталните медии в своя подкаст през май 2019 г.

Последният слух, който загатва за предстоящото пристигане на GTA 6 идва от уебсайта Единбург на живо. Според неговия екип, щабът на Rockstar са свали рекламното пано в Единбург на Red Dead Redemption 2 тази седмица. Знаем, че това едва ли е доказателство за нещо. Но какво може да го замести? Може да е друга игра, редизайн или може би екипът просто иска да освежи снимката.

Според други слухове, Grand Theft Auto 6 ще върне множество предишни любими фенски локации, ще вземе вдъхновение от Red Dead Redemption 2 и няма да бъде налична за игровите конзоли от настоящото поколение. Информацията е от анонимна публикация, направена в Pastebin, която понастоящем вече е премахната.

Според публикацията GTA 6 ще позволи на играчите да пътуват между няколко големи града, включително Liberty City и Vice City. Плакатът твърди също, че започвате като дребен наркоманист преди да се присъедините към скандална банда и да започнете да играете с големите кучета…

Всичко изброено до тук са дребни детайли и фини, твърде субективни наблюдения, които сами по себе си може би не значат непременно нищо, но е добре да ги знаем предварително, за да можем да ги свържем с бъдещи действия на компанията, когато такива станат обществено достояние.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини