GTA Online се сдоби с чисто нов остров и още много

0
1142

Rockstar пусна нов голям ъпдейт за Grand Theft Auto Online, в който виждаме нови коли, мисии и цял нов остров.

В новия Cayo Perico Heist играчите ще се изправят срещу предизвикателствата на едноименния остров. В комплекта влиза и гигантска съветска подводница.

Въпреки че играта е получила много обновления в последните седем години, в GTA 5 до сега не бяха добавяни нови земи – нито в сингъплйеър съдържанието, нито в мултиплейър режима.

В новата зона има изцяло нови флора и фауна. Има интересни места за разглеждане. За сега от Rockstar са решили островът да е достъпен само в новите heist мисии, но плажът може да бъде посетен отново и след това.

Все още не става ясно дали той ще бъде отворен за свободна игра след като играчите приключат с минаването на предизвикателствата.

Поредицата започва с няколко подготвителни мисии в Лос Сантос. След това ще трябва да проникнем на острова и ограбим частна крепост там. Играчите ще могат да играят сами, не е задължително да са в група, но наградите ще бъдат ограничени.

Най-вероятно от Rockstar пускат „най-големия ъпдейт до сега“, за да има повече съдържание за излизането на играта за PlayStation 5 и Xbox Series X. И най-вероятно ще има още. Когато това стане през 2021 година, GTA 5 ще е една от малкото игри, които са оцелели при три отделни поколения конзоли.

С най-новите конзоли, може би най-накрая ще можем да се насладим на играта в 60 кадъра на секунда.

Тепърва ще разбираме още подробности. Да се надяваме и това да е една първа стъпка към GTA 6.

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари