GTA V няма да има сингъл плейър DLC-та

0
110

Гангстерският екшън Grand Theft Auto V ще се обновява само със съдържание за онлайн компонента GTA Online, обяви Rockstar.

Новината определено е разочароваща за мнозина фенове, които търпеливо очакваха да получат DLC-та за сингъл кампанията на играта, за които Rockstar преди време дори заяви, че вече са в процес на разработка.

Още през април 2014 г. компанията спомена, че работи върху „много вълнуващ“ сингъл режим, който ще бъде добавен като DLC. Тогава пакетът се предвиждаше преди Коледа, вероятно за да съвпадне с повторното излизане на GTA V за конзоли от осмото поколение през септември същата година.

За съжаление, тази идея никога не се реализира и Rockstar не спомена нищо по въпроса втори път. През май 2015 г. компанията-майка Take-Two дори заяви, че обещание за сингъл плейър съдържание не е давано, след което пък се отрече от позицията си. Въпросното DLC продължи да бъде обвито в мистерия и сега вече знаем, че то наистина няма да се появи.

„В момента целият ни фокус е върху GTA Online, чиито успех надминава нашите очаквания. Фен общността, която се обедини около този режим, е огромна и расте с всеки изминал ден“, обяви Rockstar.

Онлайн режимът се обновява редовно с безплатно съдържание, а освен това феновете могат да си купят виртуални пари с реални. Нещо повече, именно GTA Online е най-големият източник на приходи за Take-Two през последното тримесечие и е логично, че компанията иска да се съсредоточи именно там.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари