GTA V с 2 млн. продажби в Steam

6
157

Grand Theft Auto V вероятно ще се превърне в най-продаваната игра от сериите. Това става ясно от цифрите за продажбите в Steam на играта.

Според данните, изнесени в SteamSpy става ясно, че PC версията на играта се е продала в над два милиона копия за по-малко от месец след излизането си. Нужно е да се отбележи обаче, че бройката на продадените GTA V игри вероятно е с доста повече продажби, тъй като това са данни само за Steam. В тази цифра не се включват продадените копия на играта от другите дигитални магазини, в които тя присъства, както и физическите продажби.
Излязла след две години забавяне, PC версията на GTA V се прие особено радушно от геймърите по света. Очаква се, че играта ще продължи с добрите продажби, а и те ще се увеличат с появата на модове за играта. Сред една от причините да се смята, че GTA V ще е най-успешната игра от сериите е, че общия брой продадени игри на предходната серия на играта GTA IV е с 3.5 млн. продажби в Steam, цифра, която най-вероятно ще бъде достигната още преди края на настоящата година.

В средата на миналия месец беше достигнат и рекорден брой от едновременно играещи играта: 300 452. Към настоящия момент това число е 364 544 души.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари