Guerilla: Horizon Zero е „радикално различна“ от Killzone

0
41


След години на разработка на игри от света на Killzone, Guerilla Zone стартираха работа над изцяло нов свят – този на Horizon Zero Dawn. Играта разказва историята на Алой, млада жена, тръгнала на опасно пътешествие в търсене на своите корени.

„Наистина е вълнуващо. Фантастично е когато си работил повече от десетилетие върху едно и също заглавие. Всъщност, в моя случай става дума за повече от 15 години. Фантастично е да правиш нещо толкова радикално различно и в същото време се възползва от постигнатия опит от нещо, което сме правили преди. Ние наистина се радваме да създаваме този гъвкав, удивителен тип комбат и се надяваме, че той ще се получи отново такъв. Добри сме в създаването на sci-fi светове и го правим отново. Да, има много сходства, но аз мисля, че Horizon е нещо наистина свежо“, споделя в интервю за GameInformer Хермен Хълст, мениджър на Guerilla Games, определяйки заглавието като „радикално различно от Killzone.

 

Killzone сериите дебютират през вече далечната 2004г. за PS2, последвана от втора част за PS3. През 2011г. беше добавена поддръжка за PS Move, а преди три години дебют направи и Killzone Shadow Fall за PS4, която не бе посрещаната особено радушно от критиката.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари