Guerrilla работи по изчистване на бъговете в Horizon: Zero Dawn за PC

0
371

Всички фенове с нетърпение очакваха дебюта на Horizon Zero Dawn за персонални компютри. До момента, в който портът действително излезе и се оказа твърде конфликтен. Критиците осъдиха строго играта, а играчите се оплакаха в Steam от многобройните проблеми, на които се натъкват непрекъснато по време на игра. Но студио Guerrilla Interactive иска да увери всички, че екипът се труди денонощно, за да приведе новия порт в изправен вид.

Компанията сподели чрез статус в Steam:

„Наблюдавахме всички отзиви и сме наясно, че потребителите попадат на крашове и други технически трудности. Бъдете сигурни, че проверката на оплакванията ви е нашият най-голям приоритет. Оценяваме отзивчивостта ви в Steam, Reddit и в нашия уебсайт. Ако все още виждате сривове на играта или бъгове, моля обърнете се към същите тези сайтове, или прочетете нашите FAQ, за да знаете как да продължите…“

Портът на Horizon Zero Dawn дебютира за персонални компютри в петък, 7-ми август, в Steam и Epic Games платформите. За краткото си време на съществуване играта събра много отрицателни отзиви и се има неутрална оценка в Steam. Guerrilla е наясно с бъговете и преди този ден, след като раздаде копия от порта на критици и получи подобно отношение. Много експерти сравниха играта с още една адаптация за персонални компютри, Death Stranding. В сравнение с Horizon: Zero Dawn, това заглавие работи повече от добре на Windows OS, въпреки че е дело на абсолютно същия разработчик Guerrilla Interactive.

4 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари