8.7 C
София

H1Z1 трябва да се утвърди най-напред за РС преди да излезе за PS4

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Зомби сървайвъл играта H1Z1 трябва най-напред да се утвърди сред РС геймърите преди да започне да се оформя като PS4 заглавие в целия си блясък.

Това обяви старши дизайнерът на играта Джими Уизенхънт, според когото най-важното в момента е да не се бърза с версиите на H1Z1.

Месеци след като бе обявена с обещанието да стане част от Steam Early Access, H1Z1 все още е във фаза на затворени тестове. Уизенхънт признава, че екипът му не иска да избърза с пускането на играта на пазара като вместо това си поставя за задача да я пусне в Steam Early Access когато тя стане както достатъчно забавна, така и достатъчно технически стабилна.

„С удоволствие бих го направил още следващата седмица“, с усмивка заявява дизайнерът. „Особеността на Steam Early Access е, че хората виждат разни добре изглеждащи кадри от играта и си казват „Супер, изглежда готова за игра!“ Нас обаче не ни интересуват повърхностните неща, а стабилността. Искаме да сме готови да отговорим както трябва на евентуалните проблеми, които ще сполетят сървърите ни“.

Освен това Уизенхънт обяснява, че когато двете версии най-сетне се появят на пазара, те няма да са част от една обща мрежа. С други думи междуплатформената игра просто не е опция.

Когато H1Z1 излезе в Steam Early Access, цената й ще бъде 20 долара, но след като играта премине границата между Early Access и финален продукт, тя ще стане безплатна.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини