Halo — нова трилогия и други изненади

0
23

Тези дни любезните служители от студиото 343 Industry разкриха някои детайли за четвъртата част на Halo. Франк О’Конър потвърди, че Halo 4 ще положи начало на нова трилогия, която разработчиците са кръстили с нежното име Reclaimer Trilogy.

Подробностите все още се пазят в тайна, но втората трилогия от серията Halo ще наблегне много повече на историята и ще разкрие доста подробности за съдбата на Джон(познат като Мастър Чийф) и изкуственият интелект Кортана. При това Halo 4 ще е пряко продължение на третата част.

Има още цяла една година до завръщането на генетично подобрения боец, но някои елементи от играта може да ги разберем още през тази есен. Например, в рейсинг симулатора Forza Motorsport 4 ще се появи знаменитият джип Warthog във варианта, който ще присъства в Halo 4.

За съжаление, няма да можем да стреляме с картечницата по автостопаджии и автоджамбази, докато караме по трасетата. Превозното средство ще може да се разглежда в режима Autovista с помощта на Kinect. Докато го правите, Кортана с нежния си глас ще разкаже подробности за тази славна бойна машина.

Приятна изненада очаква и феновете на Halo: Reach. Microsoft ще пуснат през октомври мащабен пач, който ще добави в арсенала знаменития пистолет Magnum от Halo: Combat Evolved. Кръпката ще оправи някои грешки в мултиплеъра на играта, увеличавайки времето на действието на активния камуфлаж и внасяйки разни други дребни промени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за