Halo 5: Guardian продължава традицията с безплатни ъпдейти с Monitor’s Bounty, който идва утре, на 8-ми декември. Това ще е най-големият експанжън в историята на Halo франчайза и затова студио 343 Industries ще го достави на потребителите на две части. Най-интригуващото от този ъпдейт е, че с него идва специален браузър за Halo 5 игри, който ще има издание и за Windows 10. Изглежда РС потребителите също ще се включат в играта. Ще можете да играете Halo 5 с Arena и Forge на вашия персонален компютър, при това безплатно.

Halo 5: Monitor’s Bounty включва нови карти и оръжия (дори изтребителя на гранати от Halo: Reach). Подготвя се „режим на наблюдение“, с който потребителите ще могат да гледат и по-лесно да споделят сраженията. Тази функция бе демонстрирана по време на 2016 Halo World шампионата, и е достъпна в лобитата за по осем играча и два отбора. С помощта на интуитивен интерфейс можете да настроите камерата си така, че да наблюдавате максимума от случващия се екшън.

halo_5_monitors_bounty

Освен това, задно с пускането на ъпдейта, всички притежатели на Halo 5 ще могат да си подаряват едни на други специални златни подаръци. Всеки ще получи по една кутия, която не може да отвори, а трябва да прати на свой приятел. Ако искате обаче да изпратите още такива подаръци, ще трябва да имате спартански ранг 5 и да си ги закупите с истински пари. Въпреки това ъпдейтът е значителен прогрес за Halo 5 играта, която досега беше само Xbox One ексклузив.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари