Halo 5 няма да излезе тази година?

0
12

Почитателите на Halo може и да се разочароват от този материал. От сайта GameZone съобщиха, че петата серия от популярната гейм поредица вероятно няма да бъде пусната на пазара тази година. Информацията бе разкрита не от кой да е, а от Стив Даунз – човекът, който озвучава Master Chief в Halo.

Даунз коментира, че петата серията на играта няма да бъде пусната през 2014 година, но че, все пак, има вероятност да получим поне един по-малък рилийз в следващите месеци. Точните му коментар относно Halo 5 беше: „Не бих очаквал нищо до 2015 година. Това, което можете да очаквате, все пак, е ново издание на Halo 2, честващо годишнината на играта.“ Даунз отказа да сподели дали 343 Industries стоят зад въпросното ново издание на играта, както и с кои платформи ще е съвместима тя.

Иначе, подобно издание е доста вероятно. Тази година се навършва едно десетилетие, откакто излезе Halo 2 – играта направила популярна сравнително новата тогава платформа на Microsoft Xbox LIVE.

Интересното е, че часове след като новината бе публикувана в GameZone (и, както можете да предположите, бе създала необичайно много шум) Даунз се свърза с авторите на сайта, пояснявайки, че не е потвърждавал нищо за новото издание на Halo 2. Всичко, което казал, се базирало на информация, която самият той бил прочел онлайн.

Що се отнася до Microsoft, техният коментар бе следният: „Потвърждаваме, че следващото пътешествие в света на Halo ще започне през 2014 година, но на този етап не можем да ви разкрием повече детайли.“
 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за