Halo 5 ще има сериозно присъствие на Е3 2015

0
2

Гейм индустрията като цяло очаква, че Microsoft ще издаде Halo 5: Guardians като ХВОХ One ексклузивен шутър преди края на годината, но засега все още няма негова точна дата.

Слуховете твърдят, че това ще стане през ноември в разгара на пазарния сезон в Съединените щати, но преди това със сигурност ще видим много неща, свързани с играта по време на изложението Е3 2015.

Това потвърди говорителката на 343 Industries Бони Рос, според която студиото е особено развълнувано от присъствието си на предстоящото изложение.

„Очевидно Е3 ще бъде изключително важно за нас заради Halo 5. Тогава ще може да научите повече за играта. Изключително много се вълнувам за това как се развива проекта и се надявам, че феновете ще изпитат същото“, казва тя.

Миналата година Microsoft 343 и Industries обявиха, че ще пуснат Halo 3: ODST в ъпдейтнат вариант за ХBOX One – нещо, което очевидно не е било планирано, но се е случило заради исканията на феновете.

„Харесваме ODST, но не планирахме да го пускаме отново, тъй като сме съсредоточени върху пътуването на Master Chief напред, което води до Halo 5. Но когато видяхме какво искат хората и че ODST е на първо място в списъка, нямаше как да не го направим“.

Така Halo 3: ODST ще се появи по-късно тази година като безплатно допълнение за собствениците на Halo: The Master Chief Collection.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за