Halo Infinite е една от най-добрите игри на миналата година. И с това, разбира се – една от най-популярните. Откъде го знаем?! От самите Microsoft, които тази седмица се похвалиха, че играта вече се е изиграла от над 20 милиона човека. С този факт, Halo Infinite се оказва, че е най-успешната в историята на поредицата. Играта излезе с безплатен мултиплейър и платена кампания, която от ден първи може да се играе в Game Pass.

„С над 20 милиона спартанци, които се присъединиха към нас досега, ние сме развълнувани да обявим, че с Halo Infinite, ние имахме най-големия старт в историята на сериите! Благодарим на всички, които се присъединиха към тази следваща стъпка в това голямо пътуване“, написаха Microsoft в Twitter.

Междувременно тази седмица компанията публикуваха редовния си финансов отчет за последните три месеца, в който бяха отчетени ръст с цели десет процента на отдела за услуги и игри, в сравнение със същия период на миналата година. Без съмнение, за тези добри резултати голям принос има абонаментната гейм услуга на Microsoft Game Pass. Услугата наскоро мина границата от 25 000 000 потребители. Освен това, през отчетения период, Microsoft публикува три хитови игри, като вече споменатата Halo Infinite, дълго чаканата Age of Empires IV и разбира се Forza Horizon 5. По отношение на последната игра, наскоро Microsoft похвалиха, че FH5 се е изиграла от над 18 милиона геймъра.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари