По-рано тази година стана ясно, че толкова дълго чаканите серии по The Last of Us ще бъдат поети от страна на HBO, а в основата на проекта застават един от създателите на играта Нийл Дръкман и Крейг Мазин ( ). В края на миналата седмица, проектът официално е получил „зелена светлина“ от страна на телевизионния канал и станаха ясни някои подробности около него, предава DualShockers.

Когато медиите съобщиха по-рано през годината, че HBO се заема с телевизионен сериал по The Last of Us, информацията беше все още неофициална, но с през релийз, който издадоха HBO и Warner Media, този анонс е вече официален. Освен Дръкман и Мазин, по поредицата ще работи и Каролин Строс, известна с работата си по „Чернобил“ на HBO и по „Игра на тронове“. А съвместната работа по сериите включва освен HBO и Warner, и Sony Pictures, PlayStation Productions и Naughty Dog.

За съжаление не знаем повече подробности около планираната поредица, но официалното изявление от страна на двете компании изкарва сериите по The Last of Us извън сферата на спекулациите. Няма яснота за актьорския състав и броя епизоди, които може да очакваме, както и някаква премиерна дата. Това, което е известно, че сериалът ще следва събитията от първата игра и пътуването на Джоел и Ели през Щатите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари