Hearts of Iron IV: Man the Guns излиза в края на този месец

0
50

Hearts of Iron IV ще получи следващото си допълнение още този месец. Paradox Interactive обяви, че Man the Guns, следващият експанжън за гранд стратегията на студиото ще излезе на 28-ми февруари.

Man the Guns е с морска тематика и заедно с него идва и голямо безплатно обновление, което ще представи набор от военноморски аспекти, обучението на моряци и пилоти, заедно с нов ресурс – гориво. Тази конкретна характеристика идва по настояване на общността на играта и цели да внесе повече реализъм в битките, представяйки трудностите, с които трябва да се справят при дългите морски рейдове.

От описанието на Man the Guns става ясно, че експанжънът ще предложи достатъчно забавление за всички. Освен новите национални фокуси на Мексико и Холандия, то носи със себе си нови възможности за вашите адмирали – овладяване на нови умения и повишение на способностите им. Ще може да си поиграете и с дизайна на вашите кораби, да добавяте нови компоненти към стари корита, да оборудвате подводниците си със стелт системи и други подобни нововъведения. Добавени са и морските мини, с които може да защитите брега си от вашите врагове и да се опитате да заобиколите техните собствени минни полета. Дава ви се възможност и за подробно начертаване и следване на маршрути, което да ви позволи да избегнете среща с врага или да се опитате да го изненадате в най-неподходящия момент. Към плавателните съдове получавате и амфибии за по-разнообразен бой. От стратегическа гледна точка, ще може да подадете ръка на правителства в изгнание, а освен това да възстановите старата Конфедерация и да предизвикате гражданска война в САЩ или да форсирате деколонизацията на Британската империя.

Man the Guns беше анонсиран през май миналата година по време на PDXCON 2018. Експанжънът вече е достъпен за предварително закупуване от Steam.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за