18.6 C
София

Homefront: The Revolution изглежда много различно и това не е добре

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Шутърът Homefront: The Revolution продължава своя дълъг и трънлив път, който вече изглежда и доста объркан, поне ако може да се съди от демонстрацията, направена по време на Gamescom 2015.

В рамките на конференцията на Microsoft бе показан нов трейлър на играта, който носи названието Thank You и загатва за историята в шутъра.

Освен това обаче, кратката демонстрация на играта ни я разкри в една доста по-различна светлина от това, което видяхме преди година и половина. Междувременно издателят Deep Silver се отказа от идеята за шутър с отворен свят. Предишното представяне на Homefront: The Revolution ни показа един жив и динамичен свят, пълен с хора и движение; в новия си вид играта показва сцени на хаос, полуразрушени сгради и пълна липса на същите тези хора. Вероятно на мнозина ще им бъде трудно да възприемат идеята за освобождаването на един град, ако в него не живее никой.

Вместо да покаже функционираща среда, новата версия на играта изглежда повече от всякога вдъхновена от Call of Duty – враговете идват на вълни, движението им е добре скриптирано, а битките са най-вече в промишлени зони. Чисто технически играта може и да не е лоша, но определено ѝ липсва вдъхновението и идеята за нещо ново, които дори оригиналът имаше.

Разбира се, това далеч не е Homefront: The Revolution в завършен вид и можем да се надяваме, че преди излизането на играта, по нея ще бъдат нанесени достатъчно промени, за да се върне свежото изживяване.

Homefront: The Revolution е предвидена за премиера през 2016 г. във версии за PS4, XBOX One и РС.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини